Gimnastele de la CSM Arad, medaliate la “naţionale”

Gimnastele de la CSM Arad, medaliate la “naţionale”

Prestaţie deosebită a micuţelor gimnaste de la CSM Arad, la Campionatele Naţionale de copii de la Buzău. Sportivele pregătite de Ciprian Hegyi şi Carina Franiov s-au întors acasă cu nu mai puţin de şapte medalii, dintre care şase la individual compus şi pe aparate. Arădencele care s-au împus la Buzău au fost; Luisa Iancu, aur la paralele şi bronz la individual compus, Iulia Berar, aur la sol şi argint la bârnă şi individual compus şi Anamaria Rugină, aur la sol. În proba pe echipe, CSM Arad, în componenţa Luisa Iancu, Iulia Berar, Anamaria Rugină, Denisa Brostic şi Alexandra Lefter, s-a clasat pe a treia treaptă a podiumului. Gimnastele arădene au mai obţinut şi alte locuri în apropierea podiumului. Iulia Berar s-a clasat pe patru la paralele şi pe opt la sărituri, iar Luisa Iancu a terminat a şasea la bârnă.

Este un pariu de-al meu de acum trei ani, cu această generaţie. Sunt foarte mulţumit de fete, nu s-au mai obţinut de 15 ani astfel de rezultate. Am obţinut o medalie la echipe, în opinea mea cea mai valoroasă. În rest am mai avut şase medalii în probele individuale şi pe aparate iar o altă satisfacţie este că am urcat pe podium atât la nivelul I cât şi la nivelul II. Medaliile sunt cu atât mai preţioase cu cât ne-am bătut cu centre puternice din ţară, cum sunt Bucureştiul, Timişoara, Constanţa sau Oneşti. Este o generaţie de mare viitor, în care ne punem toată încrederea. Pe viitor sperăm să putem face echipe şi la nivelele III şi IV. Mulţumim pentru sprijinul acordat conducerii clubului, părinţilor şi cadrelor didactice la care învaţă fetele”, a declarat Ciprian Hegyi.

De remarcat şi evoluţia individuală a gimnastelor Iulia Berar, care s-a clasat pe patru la paralele şi pe opt la sărituri şi a Luisei Iancu carea încheiat a şasea la bârnă,

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *