Gimnastele de la CSM Arad medaliate la “Naţionale”

Gimnastele de la CSM Arad medaliate la “Naţionale”

Nu mai puţin de şapte medalii au cucerit sportivele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Arad la  Campionatele Naţionale, competiţie desfăşurată în oraşul Ploieşti

Evenimentul desfăşurată la finalul acestei săptămâni, a adus două titluri naţionale pentru elevele antrenoarei Ştefania Chiriac, la care s-au adăugat alte două medalii de argint şi trei de bronz.

Iată rezultaele obţinute: categoria a 3-a (junioare II) – echipa (Carla Fizedean, Alexandra Bock, Anamaria Berar, Carmen Ladar şi Valentina Ladar) a ocupat locul trei; categoria a 2-a (junioare) – echipa (Adina Zoica, Damaris Pană, Miriam Aioanei şi Vanessa Kling) s-a clasat pe primul loc; Adina Zoica a ocupat locul doi la panglică şi două locuri trei la cerc şi minge; ansamblul junioarelor (Alexandra Bock, Carla Fizedean, Miriam Aioanei, Vanessa Kling şi Anamaria Berar) a ocupat primul loc, iar echipa de senioare (Diana Neag, Alexandra Morar, Flavia Micula şi Lorena Stog) a urcat pe a doua treaptă a podiumului.

„Consider că rezultatele sunt destul de bune, în condiţiile în care nu am avut posibilitatea să pregătim «naţionalele» prin participarea la un turneu puternic. Dacă o aveam şi pe Ştefania (n.r. Chiriac), numărul medaliilor ar fi fost mai mai mare. Din nefericire, ea s-a lovit la genunchi cu zece zile înainte de «naţionale» şi s-ar putea să aibă nevoie chiar de o intervenţie chirurgicală” a declarat antrenoarea Daniela Chiriac.

Trebuie menţionat că Ştefania Chiriac, liderul echipei arădene, a fost anul trecut una dintre protagonistele Campionatelor Naţionale, cucerind patru medalii, din totalul celor zece al delegaţiei arădene.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *