Gimnastele arădene au concurat la Cupa Irina Deleanu

Gimnastele arădene au concurat la Cupa Irina Deleanu

Polivalenta bucureşteană a găzduit zilele trecute a 16-a ediție a Cupei Irina Deleanu la gimnastică ritmică, competiție înscrisă în calendarul internațional al forului mondial de specialitate, care a reunit la start 70 de sportive din 15 țări, inclusiv Rusia, SUA și Bulgaria. Performera delegaţiei României a fost olimpica Ana Luiza Filiorianu, medaliată cu bronz la individual compus şi la exerciţiul cu panglica, în concursul senioarelor, tot cu bronz alegându-se şi Andreea Verdeş, la măciuci. La individual, Filiorianu s-a clasat în urma rusoaicelor Ekaterina Vedeneeva și Elisaveta Lugovskih.
La junioare, România a avut două reprezentante pe podium: la individual compus, Denisa Mailat – pe primul loc, cu 61,750 puncte, și Laura Aniței, pe poziția a treia, cu 58,100 puncte, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Elizabet Iovceva (Bulgaria), cu 60,500 puncte.
CSM Arad a fost şi el reprezentat la puternica competiţie din capitală. La junioare, Sonia Ichim a terminat pe cinci la panglică, iar la senioare, Alexandra Bock a ocupat a opta poziție în calificări, la cerc (15,400) şi a terminat pe 11 la individual compus, cu 54,400 puncte. Tot la senioare, Vanessa Kling a adunat 46,450 puncte, din 25 de concurente, în concursul de individual compus. Sportivele CSM-ului sunt pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *