George Ţucudean ar putea prinde transferul carierei

George Ţucudean ar putea prinde transferul carierei
0 comments, 28/12/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

George Ţucudean (27 de ani), golgheterul CFR-ului şi al Ligii 1, dar şi fotbalistul anului 2018 în cea mai prestigioasă anchetă jurnalistică, cea a Gazetei Sporturilor, poate prinde transferul carierei. Randamentul excelent al arădeanului l-a adus în atenţia unui club de top al Europei, care a pus pe masa campioanei României o ofertă importantă.

Olympique Lyon, nimeni alta decât adversara Barcelonei în optimile Champions League, e gata să achite şase milioane de euro (n.n. dublul cotei de piaţă a arădeanului, conform transfermarkt) pentru transferul lui George Ţucudean, dar conducerea din Gruia vrea mai mult şi nu e dispusă să renunţe, conform gsp, la „tunarul” său pentru mai puţin de opt milioane de euro.

Dacă, totuşi, va pleca, Ţucudean nu va fi la prima aventură în afara României. De-a lungul carierei, a mai jucat la Standard Liege şi Charlton. Atacantul CFR-ului a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1, la egalitate cu Gnohere. Vârful de 27 de ani e şi acum liderul clasamentului marcatorilor, cu 13 reuşite, la egalitate cu Mitriţă de la CSU Craiova.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *