Generaţia UTA 1999 la ora bilanţului

Generaţia UTA 1999 la ora bilanţului

uta-99

Generația UTA 1999 a marcat sfârșitul fotbalistic de an printr-o reuniune copii – părinți – staff tehnic, devenită obișnuită pentru băieții lui Dan Cuedan în preajma sărbătorilor. Diplome și medalii i-au așteptat pe puștii care se pregătesc pentru marea performanță, recompensă pentru munca depusă în 2012 și pentru faptul că toți își doresc să reprezinte UTA.

Yuksel Mahir, Emanuel Guia, Mihai Lazea, Marius Brotac – Damian Cociuba, Sorin Omița, Cristian Țugulescu, Raul Ștrengar, Beniamin Gabor, Bogdan Ciucifara, Sebastian Belea, Roland Robotean, Cătălin Vlad, Casian Cheșa, Luigi Baranyi, Cristian Meszaros, Eduard Varga, David Danciu, Raul Bogdan, Denis Lung, Dominic Șiman, Fabian Biro, Darius Ștefan, Cornel Bugariu, Sebastian Săbău e efectivul pregătit de antrenorul Dan Cuedan, aflat de 3 ani și jumătate la conducerea grupei UTA 99.

“Mă bucur că în astea 6 luni am reuşit să acoperim un număr bun de jocuri, nouă, cu turneele la care am participat în mai, iunie şi august, încă 13 jocuri, am ajuns la 22 jocuri, ceea ce e bine pentru vârsta voastră. Vă spun sincer că la vârsta la care sunteţi acuma este mai important procesul de pregătire decât procesul de joc, mai avem şase luni de graţie, până în vară, pentru a încerca să egalizăm timpul de joc la fiecare, după care o să inceapă adevărata viaţă pentru voi şi reala concurenţă” şi-a încurajat Dan Cuedan micii fotbalişti.

“Ne revedem pe 21 ianuarie, încă nu știm dacă reușim un cantonament. Dacă nu, ne pregătim la Arad. Încercăm să completăm lotul, avem 3 copii care se pregătesc deja cu noi – Nicoară Andrei, Nicoară Duțu și Savu, de la grupa lui Adrian Clop, jucători care eu consider că ne pot ajuta.  Avem grijă de fiecare jucător, nu se știe când care se va forma dintre ei pentru fotbalul de performanță”, ne-a destăinuit antrenorul Dan Cuedan la finalul evenimentului.

De menţionat că gazda evenimentului a fost restaurantul AMAD, care a oferit tuturor fotbaliştilor diferite surprize.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *