Formalitate pentru arădence în faţa lui Rookies

Formalitate pentru arădence  în faţa lui Rookies

FCC Baschet Arad primeşte marţi, de la ora 18, în Sala Polivalentă, vizita ultimei clasate din grupa vest a Ligii Naţionale, Rookies Oradea. Bihorencele au înfrângeri pe linie şi se anunţă încă de pe acum victime sigure la Arad, în faţa unei echipe care de când a fost preluată de spaniolul Manuel Rodriguez, arată o altă faţă. Cu ibericul la cârmă, echipa arădeană a legat patru victorii la rând şi e foarte aproape de o calificare la turneul final al Cupei României.

Meciul cu Oradea va fi mai mult un antrenament util în vederea deplasării de la Cluj-Napoca, unde “galben-albastrele” au de luat o revanşă, în faţa Universităţii. În cazul unei foarte probabile victorii mâine seară, FCC Baschet Arad face 14 puncte şi le egalează în clasament pe “U” Cluj şi KSE Târgu Secuiesc, cea din urmă şi cu un meci mai mult disputat.

Liderul grupei continuă să fie CSM Satu Mare, 15 puncte. Altfel, jucătoarele, staff-ul tehnic şi conducerea clubului arădean au participat la o masă festivă de final de an organizată de unul dintre sponsorii principali ai echipei, FCC Environment România.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *