Fetele de la CSM Arad au ratat de puţin o medalie în Polonia

Fetele de la CSM Arad au ratat de puţin o medalie în Polonia

Bernadett Balint şi Bianca Crişan au ratat de puţin o medalie în proba de dublu a Openului Poloniei la tenis de masă, turneu din cadrul circuitului mondial al juniorilor. Balint a jucat la Wladyslawowo alături de israelianca Nicole Trosman, cele două formând o pereche sudată şi bine poziţionată. Cele două nu au reuşit să pătrundă în careul de aşi, fiind învinse dramatic în sferturi, astăzi, de tandemul ceh Mynarova – Stefcova, scor 2-3 la seturi. Balint şi Trosman au pierdut cu 14-12 în “decisiv” şi au ratat la mustaţă o medalie.

Aproape de o clasare pe podium a fost şi Crişan, care în tandem cu poloneza Natalia Bajor, a cedat astăzi, tot în sferturi, în faţa perechii din India Pryadarshii – Mukherjee, scor 2-3. Balint şi Bajor au condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi, dar au cedat în “decisiv” la 6. În proba de simplu, cele două jucătoare de la CSM Arad au avut un parcurs ceva mai scurt. Crişan a pierdut în primul tur cu 4-0 în faţa lui Lin Po-Hsuan din Taipei, iar Balint a cedat în turul doi  în faţa lui Lin Chia-Hsuan, tot 4-0 la seturi.

Fetele noastre se pot revanşa în proba pe echipe, ultima în care mai pot cuceri o medalie. Echipa naţională de junioare a României este coordonată în Polonia de Cristian Dodean, antrenor şi la CSM Arad.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *