Felnacul e în grafic la final de an: “În general, mulţumiţi”

Felnacul e în grafic la final de an: “În general, mulţumiţi”
0 comments, 19/12/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Formaţia pregătită de Dan Cuedan şi-a făcut bine treaba în prima parte a campionatului, încheiată pe un loc şase onorabil, cu 29 de puncte, la doar patru lungimi distanţă de poziţia a treia. Singurul “of” al celor de la “VI-FE” – echipă în evidentă creştere faţă de sezonul trecut – e palmaresul modest în faţa fruntaşelor Ligii a IV-a. Totuşi, Felnacul a fost una dintre surprizele plăcute ale turului, echipa aflându-se o bună perioadă pe podiumul primului eşalon judeţean, acolo unde nu ar fi exclus să ajungă din nou în primăvară. Concluzia primei părţi a stagiunii o trage preşedintele clubului, Dan Ristin:

Ristin: “În general, suntem mulţumiţi”

În primul rând, vreau să evidenţiez în mod deosebit schimbarea în bine, din vară, la nivelul Primăriei, care ne-a aşezat pe un drum bun. Vreau să îi mulţumesc personal, dar şi în numele clubului, primarului Maliţa, care e alături de noi din toate punctele de vedere. Din punct de vedere sportiv, suntem în grafic, sau în obiectiv cum se spune, dar parcă se putea şi mai mult. Am pierdut câteva puncte aiurea, fără să intru în detalii, cu puţină atenţie cred că puteam termina şi mai sus, chiar pe locul trei. Unii jucători au confirmat, alţii nu, dar în general suntem mulţumiţi de echipă.”

Maliţa şi Cuedan – atuuri ale Felnacului

Dan Cuedan rămâne un atu în plus al celor de la Victoria Felnac, iar preşedintele clubului mizează şi el pe asta: “Relaţia dintre conducere şi antrenor e una excelentă, Dan Cuedan e un profesionist desăvârşit, de asemenea vreau să le mulţumesc lui Tiberiu Butura, managerului Cristian Pilan şi directorului sportiv Constantin Butura, dar şi domnului Duşan, de la teren. Suporterilor le mulţumim pentru susţinere şi le promitem rezultate şi mai bune în retur, cu această ocazie dorindu-le tururor Sărbători fericite!” Dan Ristin şi-a trasat bine planurile pentru 2017, an care trebuie să confirme bunul mers al proiectului de la “VI-FE”, unul din cele mai solide din fotbalul judeţean:

“VI-FE” îşi întinereşte lotul

Ne vom reuni probabil la sfârşitul lunii ianuarie. Împreună cu antrenorul vom stabili imediat după sărbători strategia de transferuri, dar e clar că vor fi schimbări, pentru că vrem să întinerim lotul. La nivel de infrastructură suntem într-un proces de reorganizare, sperăm ca returul să ne prindă la un standard cât mai bun. Vrem să integrăm cât mai bine şi secţia de judo, pentru a ne consolida ca şi club.”

“Să facem paşi în faţă!”

Obiectivul principal în anul viitor e trasat tot de conducere: “Principala dorinţă e să fim sănătoşi, pentru că atunci le putem face pe toate. Din punct de vedere sportiv, vrem să facem paşi în faţă şi să terminăm în primele şase locuri, de altfel obiectivul stabilit şi la începutul sezonului”, încheie Ristin.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *