Felnacul continuă să surprindă plăcut, în returul Ligii 4

Felnacul continuă să surprindă plăcut, în returul Ligii 4
0 comments, 28/04/2018, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Victoria Felnac începe să arate tot mai bine, iar parcursul bun din returul campionatului nu e deloc întâmplător. Venirea la echipă a lui Dan Şule, dublată de întinerirea lotului şi de aducerea unor jucători cu motivaţie, a revigorat total jocul celor de la “VI-FE”, care până acum e una surprizele plăcute ale returului Ligii a IV-a, dacă nu chiar revelaţia primăverii. Familia Felnacului a suferit, însă, recent, o pierdere importantă, chiar în săptămâna premergătoare deplasării pe terenul liderului din Chişineu Criş. Dușan Momir, emblema şi sufletul echipei în ultimii 50 de ani, a plecat la cele veșnice la vârsta de 65 de ani, slujba de înmormântare fiind ținută chiar pe terenul ce ar putea să-i și ia numele. „Atât victoria cu Ineul cât şi cele care vor urma i le dedicăm lui Duși, care practic a fost sufletul acestei echipe. Cât timp a trăit, nu cred că a ratat 4-5 meciuri ale Victoriei. A şi jucat la Felnac, apoi a fost cel care avea grijă ca terenul să arate impecabil, ne-a fost foarte apropiat şi drag, sperăm să fie mândru de noi, de acolo, de Sus”, transmite Oliver Felnacichi, președintele felnăcanilor.
Victoria cu Ineul şi următoarele, în memoria lui “Duşi”!
Felnacul a obţinut la mijlocul săptămânii una din cele mai importante victorii ale returului, 3-1 cu CS Ineu, prin reuşitele lui Petcuţ, Bogdan şi Adam. Au fost primele trei puncte cucerite pe teren propriu, după dispariţia lui “Duşi”, de aceea victoria a fost udată şi cu lacrimi de tristeţe. A urmat, apoi, deplasarea de sâmbătă, de la Zăbrani, de pe terenul celei de-a treia clasate, Victoria Zăbrani. Felnacul a dat o nouă replică bună, dar a pierdut poate nemeritat, pe final, scor 4-2, după un meci în care preşedintele-jucător Felnacichi s-a declarat mândru de echipa sa: “După părerea mea, nu a fost un rezultat echitabil, dar sunt foarte mulţumit de băieţi. Am egalat de două ori şi cred eu că am jucat de la egal la egal cu Zăbraniul. Eu nu comentez arbitrajul, e problema lor cum au câştigat, a fost lume multă la meci, s-a şi filmat. Jucătorii noştri se antrenează bine, au ambiţie şi atitudine la jocuri, iar asta e cel mai important.” Bogdan şi Gyebnar au fost marcatorii Victoriei în deplasarea de la Zăbrani, în care gazdele au tranşat victoria abia pe final, cu două goluri marcate în minutele 87 şi 90. Dan Şule a început partida în formula: Dolga – Gyebnar, Sabău (Trifan), Oneţiu, Geanîm, Vidican, Rotar, Baroti, Petcuţ, Adam, Bogdan (Felnacichi).
Probleme cu Maxim: “Vom avea o discuţie” 
Intrat pe finalul jocului, Felnacichi prevede un viitor frumos pentru Victoria, care cu siguranţă îşi va propune un obiectiv mai important în stagiunea următoare: “Rezultatele se vor vedea şi mai mult în timp, cert e că ne apopiem de echipa pe care ne-o dorim în sezonul viitor, adică una cu personalitate, care să joace un fotbal frumos şi care să dea totul pentru victorie. Suntem pe drumul bun, de aceea chiar am vrut să dăm salariile mai repede, pentru a-i răsplăti pe băieţi pentru eforturile lor.” Singura problemă e cu Maxim, unul din cei mai importanţi jucători, care nu s-a mai prezentat de ceva timp la pregătiri: “Maxim nu a trecut pe la echipă de vreo 2-3 săptămâni, nu am mai ştiut nimic de el. Cu Zăbraniul a stat în tribune, urmează să avem o discuţie şi vedem ce se întâmplă, pentru că nu permitem nimănui astfel de ieşiri, mai ales dacă vrem să fim o echipă serioasă şi importantă a campionatului”, încheie Felnacichi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *