FCC ICIM scapă de Timişoara, dar revine marea rivală

FCC ICIM scapă de Timişoara, dar revine marea rivală
0 comments, 12/07/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Mişcări importante de trupe în prima ligă de baschet feminin a României, care din sezonul viitor îşi schimbă şi sistemul competiţional.

În viitoarea ediţie de campionat nu vom mai avea la start şi SCM Timişoara, Consiliul de Administraţie al clubului luând decizia de a desfiinţa echipa, din cauza problemelor financiare! Asta după doar un an de activitate în Liga Naţională.

De acest aspect ar putea profita FCC ICIM Arad, echipă care deşi se confruntă şi ea cu greutăţi de ordin financiar, e capabilă să transfere foste jucătoare de pe Bega. De adăugat că în tricoul alb-violet a evoluat în sezonul trecut şi arădeanca Monica Brosovszky.

În schimb, revine în elita sportului cu mingea la coş CSM Târgovişte, marea rivală a Aradului. Cu veteranele Toma şi Stoenescu în lot, ultima transferându-se chiar de la campioana Sepsi, formaţia din cetatea Chindiei – cu acelaşi Cătălin Tănase la timonă – are în continuare interdicţie la transferurile internaţionale, din cauza datoriilor la foste jucătoare sau la foşti antrenori.

Cea mai harnică echipă rămâne campioana ultimilor ani, Sepsi Sfântu Gheorghe, care şi-a şi anunţat lotul pentru sezonul viitor. Printre jucătoarele care vor evolua în alb şi verde se vor număra ex-arădencele Godri-Părău, Şipoş – după experienţe în ligile inferioare din Franţa şi Rus, care semnează cu campioana după şase sezoane la Alexandria.

Nimic nou încă, la nivel de lot, dinspre echipa Aradului, care din toamnă va fi condusă de pe bancă de un nou tehnician sârb, Miljan Medvedj, fost în staff-ul tehnic al Clujului.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *