FCC ICIM a luat locul doi la Cupa României 3×3

FCC ICIM a luat locul doi la Cupa României 3×3
0 comments, 16/11/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Rezultat excelent pentru FCC ICIM la primul turneu de 3×3 din cadrul Cupei Romaniei la bashet feminin. Toate formațiile angrenate în Liga Națională de senioare au fost obligate să participe atât la Liga Națională de 3×3, cât și la Cupa României.

FCC ICIM Arad a făcut parte la acest prim turneu din grupa D, alături de CSM Târgoviște și ACS SKE Târgu Secuiesc. Galben-albastrele au fost reprezentate de Rita Bartok, Anamaria Ciotir, Diana Spinean și Adela Mercea.

Arădencele au avut parcurs foarte bun în prima zi a turneului, după ce s-au impus în primul meci cu 16-14 cu Târgu Secuiesc și 14-13 cu Târgoviște după prelungiri. În sferturile de finală, gruparea arădeană a întâlnit Agronomia, din Grupa C, impunându-se la final cu 17-11.

Șirul evoluțiilor bune a continuat și în semifinale, acolo unde echipa arădeană a trecut la limită, scor 12-11, de Târgu Mureș. Finala mare a turneului s-a disputat între cele mai bune echipe de la acest turneu: FCC ICIM și CS Phoenix Constanța. Arădencele au cedat duelul cu 12-19 și altfel, termină prima ediție a Cupei Romaniei 3×3 pe poziția secundă. (sursă: baschetarad.ro)

Clasamentul final:
1. Phoenix Constanța
2. FCC ICIM Arad
3. CSM Târgu Mureș
4. Sepsi Sf. Gheorghe
5. CSM Satu Mare
6. CSM Târgoviște
7. CSM Oradea
8. CS Agronomia
9. Rapid București
10. ACS KSE Tg Secuiesc
11. CSM Alexandria
12. U Cluj-Napoca
13. Olimpia CSU Brașov.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *