FCC ICIM a învins Novi Sad, în meciul de prezentare

FCC ICIM a învins Novi Sad, în meciul de prezentare
0 comments, 24/09/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM Arad a învins ZKA Novi Sad 65-56 (15-18, 21-11, 8-10 și 21-17), în meciul de prezentare al galben-albastrelor pentru noul sezon. Suporterii arădeni nu au putut urmări la treabă toate jucătoarele, Alexus Harrison și Teodora Neagu fiind accidentate, iar Marta Fodor a avut probleme familiale.

Problemele au persistat şi la acest ultim joc amical, bosniaca Miljana Dzombeta părăsind terenul accidentată la mijlocul sfertului trei. Punctele formaţiei arădene au fost semnate de: Burdgess 28 (19 recuperări), Dzombeta 12, Hadzovic 11, Ardelean 9, Mercea 4 și Bartok 1. Au mai evoluat Peter și Ciotir.

“Sunt mulțumit cu victoria, dar ați văzut ce probleme avem. Două jucătoare de bază accidentate, una revine doar luni, s-a mai accidentat încă o jucătoare în timpul meciului. Practic s-a jucat în cinci oameni. A fost foarte greu, am câștigat, dar timpul a fost foarte scurt. Am început pregătirile pe 3 septembrie și deja avem primul meci oficial pe 26 septembrie, în Cupa României. Asta e, am încercat să omogenizez cât am putut de bine echipa și o să o fac și în continuare. Să vedem ce putem recupera, pentru că ne așteaptă miercuri un meci foarte greu acasă,” a spus Miljan Medveđ, antrenorul ICIM-ului, pentru site-ul oficial al clubului, baschetarad.ro.

A fost ultimul amical pentru FCC ICIM Arad în această pauză competițională. Miercuri, ora 19, la Arad sosește Olimpia Brașov pentru prima manșă a primului tur al Cupei României, ediția 2018-2019.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *