FCC ICIM a dezamăgit sub Tâmpa, în faţa Braşovului

FCC ICIM a dezamăgit sub Tâmpa, în faţa Braşovului
0 comments, 30/10/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM Arad nu a izbutit să iasă învingătoare din disputa cu Olimpia CSU Brașov. În jocul disputat aseară, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, contând pentru etapa a 4-a a Ligii Naţionale de baschet, grupa valorică A, arădencele s-au văzut învinse destul de clar.

Formația pregătită de Miljan Medvedj a sperat că poate scoate un rezultat pozitiv doar în primele 10 minute, când egalitatea a fost perfectă: 24-24. Au urmat două sferturi de nerecunoscut pentru ICIM, care s-a văzut condusă pe tabelă și la 20 de puncte diferență.

În ultimele cinci minute ale jocului, galben-albastrele au forțat revenirea pe tabelă, dar era prea târziu. S-au apropiat la patru puncte cu doar două minute înainte de finalul meciului, dar imediat formația pregătită de Dan Calancea a mărit din nou ecartul de puncte.

Olimpia Brașov – FCC ICIM s-a terminat 87-76 (24-24, 27-13, 21-20, 15-19), iar cea mai bună marcatoare a echipei arădene a fost Brankica Hadzovic, autoare a 25 de puncte. Aceasta a mai adăugat 7 recuperări și 5 pase decisive pentru un procentaj de 19 unități la capitolul eficiență. Au mai ieşit, pe alocuri, la rampă doar Dzombeta şi Burdgess, ambele cu 16 puncte.

În rest, evoluţii şterse pentru Neagu 3, Fodor 7, Ardelean 2 sau americanca Harrison 2. Au mai jucat Mercea 3 şi Ciotir 2. În aceeaşi rundă a patra de campionat, Sepsi s-a impus clar la Universitatea Cluj, cu 97-65, iar CSM Satu Mare a câştigat la Târgovişte, cu 60-57.

FCC ICIM are un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri, ocupând locul patru în clasament, cu 5 puncte. Prima e Sepsi, 8 puncte, urmmată de Braşov şi Satu Mare, ambele cu 7 puncte. Următorul meci al arădencelor e vineri, ora 18, în Polivalentă, cu „U” Cluj.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *