Fanii UTA-ei îl cheamă la discuții pe Falcă, pe tema stadionului

Fanii UTA-ei îl cheamă la discuții pe Falcă, pe tema stadionului
0 comments, 14/12/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

„Războiul” dintre suporterii UTA-ei și primarul Falcă, pe tema viitorului stadion din Arad, că de actual nu putem vorbi încă decât la nivel de lucrări, tinde să atingă punctul maxim în această iarnă. Primarului nu i-a picat, probabil, deloc bine mesajele și scandările galeriei ce îl vizau direct, de la meciurile de la Șiria, așa că a decis să iasă la contraatac și să îi amenințe din nou pe fanii Bătrânei Doamne cu amânarea lucrărilor la noul stadion. Evident, Falcă dă vina, iar, pe CNI și Guvern, care s-ar face vinovate dacă lucrările la stadion nu vor fi finalizate nici în 2018:

„Vreau să văd dacă marii suporteri ai echipei UTA vor merge să-i întrebe pe guvernanți dacă primim banii respectivi, promiși de Compania Naţională de Investiţii. Adică să urmărească dacă în bugetul de stat pe anul 2018 se va aloca suma de 2,5 milioane de euro pentru stadion. Bugetul local va fi mai sărac cu 16 milioane de euro. În aceste condiții, s-ar putea ca unele lucrări mari ale Aradului să fie încetinite și aici ar putea fi incluse și cele de la stadionul UTA, dacă nu vin acei bani promiși de Guvernul României”, spune Gheorghe Falcă.

Suporter Club UTA e, însă, pe fază și solicită prezența primarului la întâlnirea de final de an, organizată sâmbătă chiar de clubul fanion, pentru a dezbate parcursul și problemele echipei alături de suporterii fideli, abonați ai Bătrânei Doamne. SCU cere ca pe ordinea de zi să fie inclusă și problema celor două stadioane, Francisc Neuman și Motorul, pentru a clarifica odată pentru totdeauna poziția Primăriei vizavi de acest subiect arzător.

Mai jos vă prezentăm comunicatul celor de la Suporter Club UTA:

Către Fotbal Club UTA Arad,

„Ca unică asociație reprezentativă a suporterilor echipei UTA Arad vă mulţumim pentru invitaţia lansată abonaţilor de a participa la o întâlnire de sfârşit de an, în speranţa că aceste întâlniri – cel puţin bianuale – vor deveni o tradiţie. Faţă de agenda discuţiilor propusă şi anunţată public, vă rugăm să includeţi şi o secţiune despre stadiul lucrărilor de la cele două stadioane pe care ar trebui ca echipa noastră să le utilizeze cât mai curând: „Francisc Neuman” şi „Motorul”. În acest sens, ţinând cont şi de declaraţiile publicate de mass-media arădeană în cursul zilei de miercuri, 13 decembrie a.c., ne manifestăm dorinţa ca la evenimentul de sâmbătă să participe şi primarul oraşului Arad, Gheorghe Falcă, ori un reprezentant al acestuia, în vederea lămuririi – într-un cadru mai larg, de faţă numai cu cetăţeni interesaţi direct de subiect – a tuturor problemelor care stau la originea perioadelor mult prea îndelungate de construire a celor două obiective. Din aceste motive, vă solicităm ca din poziţia dumneavoastră de organizatori ai întâlnirii cu abonaţii clubului UTA, să adresaţi o invitaţie de participare şi primarului Gheorghe Falcă. Pentru noi doar UTA contează!
Consiliul Director al Suporter Club UTA,”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *