FAN Arad își apără titlul național la Sibiu

FAN Arad își apără titlul național la Sibiu

Aradul îşi pune speranţe la clasări fruntaşe şi chiar la medalii la Campionatele Naţionale de volei pe plajă rezervate seniorilor, eveniment ce se desfășoară între 4 şi 6 august în piața din centrul Sibiului. CS Fan Arad, club care deţine din 2015 titlul naţional al seniorilor, prin perechea Adrian Holhoş şi Adrian Lung, a înscris trei echipe: Adrian Holhoș – Alin Duma, Cătălin Lelea – Moisă Abrudan și, în premieră, Adnana Drăgăniță – Eleonora Talpeș, cele două sportive fiind susţinute financiar de portalul sportularadean.ro. Aflate pentru prima oară la Naţionale, cele două fete care s-au pregătit pe “Constructorul” se descriu simplu: “O pereche nouă, care vrea să experimenteze”.
Preşedintele-antrenor al Fan Arad, Ştefan Gog, îşi propune obţinerea unei medalii. Perechea Holhoș – Lung a câștigat titlul național în sezonul trecut, la Timișoara, dar cel din urmă nu poate evolua la Sibiu din pricina unei accidentări.
Multiplu campion la nivel de seniori, Marius Mascovits tinde din nou la aurul naţional. Jucătorul legitimat la CSM Arad face din nou pereche cu vechiul său partener, Andrei Laza, legitimat la Banatul Caransebeș, cei doi numărându-se printre marii favoriţi.
La competiția care se desfăşoară în una din cele mai frumoase piețe istorice din România s-au înscris 16 echipe la băieți și 9 la fete. Echipele sunt din Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Reșița, București, Brașov, Timișoara, Satu Mare, Lugoj și Iași, acestea luptând pentru premii de aproximativ 3.000 de euro.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *