Etapă grea pentru echipele arădene în Liga a III-a

Etapă grea pentru echipele arădene în Liga a III-a
0 comments, 23/10/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Rundă importantă în seria a IV-a a eşalonului trei, acolo unde echipele arădene vizează puncte preţioase. Liderul Naţional Sebiş pare să aibă cea mai grea misiune, echipa lui „Ştili” Abrudean deplasându-se pe terenul celor de la FC Hunedoara, neînvinşi în meciurile de acasă. Egalul smuls in extremis etapa trecută, în faţa celor de la Becicherecu Mic, le dă încredere sebişeni, care încă nu au cunoscut înfrângerea. „Este îmbucurător că nu am pierdut în cele opt etape. Ne aşteaptă un joc foarte important la Hunedoara, pe care îl pregătim cu mare atenţie. Lupta la vârf este strânsă, iar în opinia mea, pentru primul loc se bat patru echipe: UTA, Giarmata, Becicherecu Mic şi noi”, spune Adrian Abrudean.

CS Ineu vrea să evadeze din subsolul clasamentului, dar în fieful zărăndanilor vine Giarmata, echipă solidă şi bine închegată, care porneşte clar cu prima şansă. Meciurile de la Hunedoara şi Ineu sunt programate sâmbătă de la ora 15. Un meci mai accesibil are UTA BD, care vizează a treia victorie la rând în campionat. Echipa lui Roli Nagy se deplasează la Motru, vineri ora 15, pe un teren care probabil nu va arăta foarte bine, astfel încât arădenii vor trebui să tragă din greu pentru cele trei puncte.

Iată şi programul celorlaltor meciuri din etapa a noua: Vulturii Lugoj – Viitorul Craiova, Becicherecul Mic – ACSO Filiaşi şi Ştiinţa Turceni – Minerul Mehedinţi. Pandurii II stă în această rundă. În clasament conduce Sebişul, cu 18 puncte, urmată de Giarmata şi Becicherecul Mic, cu 16, respectiv 15 puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *