Dragă arădeanule…

Dragă arădeanule…
0 comments, 26/09/2011, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Draga aradeanule,

Confruntarea de vineri seara dintre UTA si Poli Timisoara nu e un simplu meci! Nu e nici macar un simplu derby! In cele 90 de minute se aduna laolalta intreg sufletul unui oras, intreaga mandrie si pasiune impregnata in zidurile Cetatii Aradului si care acum sta sa erupa intr-un vulcan de entuziasm.

Au trecut patru ani de la ultimul turnir pe stadionul Francisc Neuman. Patru ani in care amintirea ghinionului si a nedreptatii acelui 2-3 de cosmar ne-a facut sa strangem pumnii de furie. Ziua revansei se apropie. Si nu ne indoim ca tu, aradeanule, vei fi acolo, pe stadion, trup si suflet langa echipa. Pentru ca vineri seara nu vor mai conta valoarea individuala si locul in clasament, tot asa cum vineri seara nu va mai conta daca esti microbist sau nu, daca esti un obisnuit al stadionului sau nu. Un UTA – Poli e nu doar un privilegiu unic ci si o datorie morala si o obligatie de cetatean.

Meciul de vineri debuteaza insa cu mult timp inainte. Zilele si orele trec mult mai usor daca stim sa le transformam in sarbatoare. Asorteaza rosul la vestimentatia ta, arboreaza insemnele UTA-ei la fereastra apartamentului sau pe parbrizul masinii si mai ales, mobilizeaza-ti rudele, prietenii si colegii! Haide sa facem timp de cateva zile din Arad un cazan in fierbere a carui eruptie de vineri seara sa stinga violetul rivalilor!

Au mai ramas cateva zile. Ti le dorim cat mai pline de entuziasm, deoarece pentru noi asa vor fi. Vineri este MECIUL! Ne vedem pe stadion!
FORZA UTA!!!”

Suporter Club UTA

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *