Domnule Falub, Şoimii Pîncota a eliminat UTA din Cupa României! Ştiaţi?

Domnule Falub, Şoimii Pîncota a eliminat UTA din Cupa României! Ştiaţi?

Ce credeţi că ar mai fi de spus? Nimic! Am văzut din păcate, încă o dată, care sunt limitele echipei UTA, cu Adrian Falub pe bancă. A fost eliminată din Cupa României, graţie golului înscris de Bebe Mitu (nu pot decât să-l felicit!), de un jucător care în această după amiază a terminat tura la locul de muncă în Arad, a venit la Pîncota şi a dat gol UTA-ei. Ce ar mai fi de spus? Domnule Falub poate dacă la Timişoara obiectivul era un egal, la Pâncota doreaţi să pierdeţi? Prea costisitor oare să mergeţi mai departe? În cupă mă refer, sau care ar fi motivul pentru care ne frustaţi de o consolare că va fi bine, la acest club fanion al Aradului, club pe care îl iubim cu toţii. Au trecut două etape din acest sezon UTA a jucat două meciuri, a obţinut două puncte şi o eliminare din Cupa României. Ce să înţelegem prin declaraţia preşedintelui Gio, cum că vrem să readucem spectatorii la stadion, în acest mod sigur nu veţi reuşi. Domnule Falub există o vorbă mare “Un lucru care nu merge, nu trebuie forţat” aşa că ar trebui să vă gândiţi ce e de făcut, spectatorii au scandat la sfârşit de meci “Demisia”. Într-un material anterior vă întrebam, oare cât vor mai rezista? Se pare că nu prea mult. Domnule antrenor, arădenii sunt cunoscători ai acestui fenomen numit fotbal, nu puteţi să-i prostiţi sau să-i amăgiţi. Vă rog insistent să nu le mai subestimaţi inteligenţa, cu mesaje de tip;

Am început o muncă grea pe care încerc să o duc la capăt. Prea multă lume ne cântă deja prohodul, când noi încercăm să ne desprindem în frunte alături de alte echipe bune ale Ligii a 2-a”.

După rezultatele obţinute ce-aţi vrea să vă cânte domnule antrenor imnul Champions League? Încercaţi să remediaţi ceva, dacă nu poate cei de la Cluj vă mai aşteaptă, nu vreau să fiu rău, dar se umple deja paharul şi dă pe de lături. Am speranţa că Dumnezeu va întoarce faţa şi către această echipă şi va trimite pe cineva care să-şi dorească cu adevărat să facă performanţă, şi să ne bucurăm de victorii, să trăim acele sentimente pe care părinţii şi bunicii noştrii le-au trăit cu ani în urmă. Totuşi ar trebui să înţeleagă şi jucătorii care îmbracă tricoul alb-roşu, că UTA este un brand, e o mândrie să porţi acest tricou şi nu ai voie să-ţi baţi joc de el, nu e tricoul lui FC Damila Măciuca.

About admin

2 comments

 1. ...
  September 12th, 2012 12:24

  Nu doar falub e de vina, Gio ii fixiaza obiectviul, gio ii duce jucatorii, gio le “plateste salariile”

  Reply

 2. florin
  September 19th, 2012 12:28

  singurul vinovat pt. situatia in care a a juns clubul e primarul aradului Falcà…el nu are temeiul legal sa ajute clubul uta arad poli timisoara si multe alte echipe pot fi ajutate INTERESANT nu?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *