Digi are interzis la Şiria! UTA – Mioveni e pe TV Arad

Digi are interzis la Şiria! UTA – Mioveni e pe TV Arad
0 comments, 22/08/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Conducerea clubului UTA a anunţat astăzi, prin vocea directorului general Decebal Grădinariu, că nu s-a ajuns la o înţelegere cu FRF şi Digisport pentru transmiterea meciului de mâine, cu CS Mioveni.

„Nu ştim de ce meciul UTA – CS Mioveni figurează (n.n. între timp cei de la Digi anunţă că transmit mâine meciul Olimpia – Hermannstadt) în grila de programe a celor de la Digisport. Am anunţat atât FRF, cât şi Digisport, de curând, că nu suntem de acord cu televizarea meciurilor noastre de pe teren propriu”, spune Grădinariu.

Meciul de mâine, de la Şiria, începe la ora 18 şi va putea fi urmărit totuşi pe micile ecrane, dar la TV Arad.

Pe de altă parte, meciul din deplasare, cu FC Hermannstadt, a fost mutat sâmbătă şi va putea fi urmărit la Digisport 1, de la ora 12:30.

Detaliile deplasării la Şiria

Conducerea clubului UTA anunţă detaliile legate de transportul suporterilor arădeni la Şiria, pentru meciul de mâine, cu CS Mioveni:

1.Transportul tur-retur al tuturor spectatorilor pe ruta Arad-Șiria-Arad este gratuit.

2.Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării ”Mimoza”, de la Podgoria, începând cu ora 16:30. Ultimul autocar pleacă la ora 17:00.

3.Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului din Șiria. Primul pleacă la ora 20:00, iar ultimul la 20:15.

4.Biletele sunt puse în vânzare la casieria stadionului din Șiria.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *