Deşi a pierdut, WOPAR promite mult

Deşi a pierdut, WOPAR promite mult

        Dacă în prima etapă, la debutul în liga secundă a baschetului românesc West Olympia Phoenix învingea “frumos” la Oradea, iată că astăzi putem spune că în etapa cu numărul doi, băieţii de la WOPAR au pierdut “frumos”. Puţin a lipsit ca elevii pregătiţi de George Mandache şi Alexandru Pteancu să iasă învingători din confruntarea cu Timişoara 2, dar nu a fost să fie aşa, bănăţenii având după cele 4 sferturi câştig de cauză, scor 64 – 57.

        Timişoara a avut avantaj talia recuperând aproape toate mingile de sub coş, dar şi un Zoran Milencovici care a reuşit să înscrie jumătate din punctele timişorenilor.

        De cealaltă parte arădenii s-au mobilizat foarte bine cu un Balmuş care a vrut să se răzbune pe fosta echipă, de multe ori fiind apostrofat de George Mandache.

       

        De remarcat publicul în număr de peste 100, dornici să revadă baschet masculin seniori în oraşul de pe Mureş. Cu siguranţă cei prezenţi în Sala de Sport a Universităţii “Aurel Vlaicu” din Micălaca, au rămas plăcut surprinşi de evoluţia WOPAR-ului, şi cu siguranţă viitorul acestei echipe este unul promiţător.

        Succes West Olympia Phoenix, capul sus, mai avem multe meciuri de jucat!
În teren au evoluat:

        WOPAR: Balmuş 15, C. Bondor 2, Crângaşu 4, Jacotă 10 (2×3), Gabor 15. Au mai jucat: Bandula 10, B. Bondor, Ţihoi. Antrenori: G. Mandache – A. Pteancu

        Timişoara 2: Csender 9 (1×3), Milencovici 32, Filip 7, Mihuţi 8, Covaciu 4. Au mai jucat: Tamaş, Medgyesy 4.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *