Derby-ul Vestului se joacă în 21 mai, pe “Dan Păltinişanu”!

Derby-ul Vestului se joacă în 21 mai, pe “Dan Păltinişanu”!
0 comments, 27/04/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

În linie dreaptă în cursa promovării, UTA mai are de disputat până la finalul campionatului Ligii a II-a doar cinci meciuri, dintre care trei în deplasare, la Călăraşi, Clinceni şi Timişoara şi două acasă, cu Baloteşti şi Chindia. De departe, cel mai dificil şi important meci e derby-ul vestului, care se aprinde încă de acum. Timişorenii anunţă că meciul din etapa a 35-a, cu UTA, a fost deja stabilit, cu acordul televiziunilor Digi şi Dolce Sport, care vor transmite în direct duelul aşteptat ca pâinea caldă la Arad şi Timişoara. Aşadar, dacă nu vor mai exista schimbări de ultimă oră, marile rivale Poli şi UTA se vor înfrunta duminică, 21 mai, ora 19 (doar 10 lei biletul), pe stadionul “Dan Păltinişanu”. Se va aprinde, probabil în partea a doua şi nocturna, anunţându-se încă de pe acum un spectacol deosebit.
Utiştii invadează Timişoara!
Conform tradiţiei şi regulamentului, suporterilor arădeni ar trebui să le revină câteva mii de bilete, probabil 2-3.000, asta datorită capacităţii mari a stadionului din Timişoara. Deşi avea la dispoziţie stadionul “Ştiinţa”, pe care îşi dispută meciurile de acasă, oficialii lui Poli s-au decis să profite de acest derby şi să aducă lumea la stadion, pentru a fi alături de favoriţi în derby-ul cu marele duşman. În aceste condiţii, suporterii celor două echipe încep pregătirile pentru meciul de pe 21 mai, care s-ar putea dovedi decisiv pentru UTA, în lupta pentru promovare.
Semnale războinice dinspre Peluza Sud
Timişorenii vor să pună piedică Aradului în drumul spre Liga 1, în vreme ce utiştii visează să îşi asigure promovarea după meciul de pe Bega. În tur, UTA a fost blocată de Poli, scor 1-1, într-un meci de tristă amintire din mlaştina de pe “Motorul”. Primul semnal războinic înainte de Poli – UTA vine din tabăra rivală, “Peluza Sud Timişoara” distribuind pe o reţea de socializare videoclipul celor de la The Prodigy “ – Invaders Must Die”, cu mesajul “Şi acum…toată lumea la dans…21 mai….”. Semn că arădenii vor avea viaţă grea în deplasarea de pe Bega.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *