Cupa presei la fotbal-tenis, ediţia 2012

Cupa presei la fotbal-tenis, ediţia 2012

Baza sportivă Riviera păstorită de Abel Apostol a fost gazda Cupei presei la fotbal tennis, ediţia 2012.. Invitat de onoare pentru a superviza desfăşurarea ostilităţilor a fost extrema “Bătrânei Doamne”, Mircea Axente.

Câştigătorul ediţiei de anul acesta a fost ambiţiosul şi invincibilul Călin Mnerie (Sportarad), care și-a luat revanşa faţă de anul trecut, când a pierdut în finală. Colegul nostru a trecut în sferturi de campionul precedentei ediţii, Marius Herța (Sportsin), în semifinale l-a învins pe Leo Sfîra (Jurnal Arădean), iar în marea finală a fost mai bun decât experimentatul Ioan Hamza (Sportul Arădean)! Locul trei în proba de simplu 1-a ocupat Daniel Scridon (Jurnal).

La dublu, duo-ul Scridon – Sfîra a fost primul, urmat de tandemurile Călin Ifrim (Info TV) – Herța și Călin Moga (Sportsin) – Cristi Ciulei (Măsura).

Podiumul la categoria triplu: 1. Felix Ghergar – Herţa – Radu Nica (toţi Sportsin); 2. Daniel Dragoş (Sport Bonus.info) – Flavius Berki (Jelen) – Hamza; 3. Scridon – Sfîra – Ifrim.

În întrecerea fetelor: 1. Monica Ardelean; 2. Ioana Costaş (ambele Jurnal Arădean).

La organizarea de excepţie şi-au adus aportul Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (reprezentată de metodist Liliana Nica) şi a Paradisul Copiilor (patron Marin Cohuţ).

După meciurile aprig disputate, la final câştigătorii au intrat în posesia premiilor: diplome, medalii, cupe, mingi de fotbal, şampanie şi cutii de cocolată pentru partea feminină.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *