Cupa de iarnă AJF Arad, la fotbal juvenil

Cupa de iarnă AJF Arad, la fotbal juvenil

 Sala Sporturilor “Victoria”din Arad a găzduit astăzi un turneu de minifotbal destinat copiilor şi juniorilor, în organizarea  Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Turneul ajuns la cea de-a 3-a ediţie, desfăşurat sub titulatura „Cupa de Iarnă AJF Arad”, au participat 13 echipe din Arad, Pecica, Şimand, Nădlac şi Ineu, împărţite pe trei grupe de vârstă.

La finalul  meciurilor, primul loc în grupa 1995 a fost adjudecat de CS Ineu 1. Echipa antrenată de Flavius Sabău a fost urmată de Atletico Arad, CS Ineu 2 şi Victoria Nădlac. Jucătorul turneului a fost desemnat Alexandru Tomuţ, de la CS Ineu 1.

În cadrul grupei de vârstă 1997 s-a impus echipa UTA 97, antrenată de Raul Dehelean, urmată de CS Ineu, UTA 98 şi Atletico 98. Jucătorul turneului la această grupă a fost Darius Dolga component al echipei UTA 97.

Grupa 2000 – 2001 a fost câştigată de UTA 2001, pregătită de Leontin Pinţa. Pe următoarele locuri s-au clasat Progresul Pecica, LPS Arad, CS Ineu şi LPS Şimand. Jucătorul turneului a fost Ricardo Săsărman de la UTA 2001.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *