„Cupa Cartierelor” Arad

„Cupa Cartierelor” Arad

După ce Gaiul a deschis seria meciurilor din cadrul ” Cupei Cartierelor”, zilele acestea au răspuns provocărilor și echipele din Pârneava și Sânicolaul Mic.

Peste  80 de copii au fost răsplătiți de Primărie, AJF și Atletico cu echipament sportiv, mingi, apă minerală și sucuri

Meciurile se dispută pe terenuri reduse, la ele participând echipe alcătuite din elevi de ciclu gimnazial. Săptămâna trecută , pe terenul Școlii generale nr. 3 din Pârneava , profesorul Dan Ghirlea a ” oficiat” un mini turneu în care au evoulat patru echipe ale școlii din  cartierul Pârneava.

Ovidiu Moșneag  și Glad Varga, reprezentanți ai Primariei Arad au oferit fiecărui participant  un set de echipament de firmă.

Nici AJF-ul Arad nu s-a lăsat mai prejos, chiar președintele acestuia, Dorel Cura prezentându-se miercuri, fix la ora de începere,(14.00),  la terenul Banatul din Sânicolaul Mic cu mașina plină de apă minerală, sucuri și o minge Puma unde il aștepta Ionuț Leac șeful Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF-ului, cu un  braț de 40 de tricouri primite de la aceeași Primărie a Aradului. Copiii s-au strâns roată în jurul mesei încărcate de daruri, iar peste câteva minute sub îndrumarea profesorului Adrian Ignat de la Școala generală nr 7 din Sânicolaul Mic au încins și ei un turneu până la ora 16 cât era închiriat terenul.

Peste puțin timp vor urma alte școli din alte cartiere,  precum Aurel Vlaicu ( Școala generală nr 21), UTA ( Școala generală A. Iancu, nr.18) , coorodonator prof. Ștefan Mândru  și Centru-Aradul Nou, coordonator Viorel Sima.

În urma acestor turnee se vor alcătui reprezentative ale cartierelor respective ce se vor întâlni într-un turneu final.

 

Ioan Hamza

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *