CSS Gloria a achiziţionat o înotătoare timişoreană

CSS Gloria a achiziţionat o înotătoare timişoreană

Înotătoarea Carina Truşcă, multiplă campioană şi vicecampioană de juniori a României în probele de spate, e noua achiziţie a CSS Gloria Arad, din dorinţa de a lucra şi progresa alături de reputatul antrenor Sebastian Lucaci, în vederea realizării unor obiective îndrazneţe. Este vorba despre accederea în lotul naţional şi participarea cu succes în competiţiile europene de anvergură. O provocare şi pentru profesorul Lucaci, cel care se poate mândri cu şapte sportivi şlefuiţi pentru a înota sub tricolor.

„Mi-am dorit enorm încă de acum un an să vin la Arad, să pot lucra cu domnul profesor Sebastian Lucaci, însă atunci nu s-a putut realiza transferul. Acum sunt fericită că pot să mă pregătesc cu unul dintre cei mai valoroşi antrenori din ţară. Antrenamentele decurg bine, îmi doresc doar să fiu sănătoasă, să pot să revin în prim-planul înotului românesc şi să pot îndeplini toate obiectivele pe care ni le-am fixat împreună” – spune Carina Truşcă, timişoreancă de origine.

Primul examen va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie, la Campionatele Naţionale de juniori de la Miercurea Ciuc, unde Carina Truşcă va încerca să revină, din nou, în medalii după un parcurs mai puţin reuşit la „Internaţionalele” României din vară.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *