CSM Arad e la un meci distanţă de promovarea în Superligă

CSM Arad e la un meci distanţă de promovarea în Superligă

Echipa masculină de tenis de masă a CSM Arad dispută duminică, cu începere de la ora 17 (intrare liberă), la complexul “Emil Prokopecz” – str.Mihai Eminescu, nr.28, manşa retur a barajului de promovare în Superliga Naţională. Adversara arădenilor, în drumul spre elită, e CSS Odorhei, care s-a impus în tur cu 5-3. Aradul nu a contat însă în acel meci pe Paul Mladin, accidentat, absenţa sa cântărind greu în ecuaţia scorului final. Bogdan Roman aducea acum două săptămâni două puncte, în vreme ce Patriciu Muntean obţinea şi el un punct. Între timp, Mladin s-a refăcut, participând în aceste zile la Openul Italiei, astfel că se anunţă o confruntare pasionantă pentru accederea în prima divizie:
“Mladin revine din Italia sâmbătă seara, cu avionul şi va fi apt pentru meciul cu Odorheiul. Tocmai de aceea jucăm duminică, să contăm şi pe el. Şansele sunt egale, 50 la 50, cu toate că ei au câştigat meciul tur. Îi aşteptăm pe arădeni la sală, să ne susţină!”, e mesajul antrenorului de la CSM Arad, Cristian Dodean, care va conta în acest duel decisiv – cât un sezon, pe Patriciu Muntean, Bogdan Roman şi Paul Mladin.
Să remarcăm că adversarii arădenilor îl au în componenţă pe fostul campion al României Andras Fejer-Konnert, stabilit în Germania, învingător în tur în faţa lui Cristian Dodean. Antrenorul arădean a fost nevoit să joace în tur, după o pauză de ani buni, în condiţiile accidentării lui Mlladin. Pentru a reuşi mult dorita promovare, CSM Arad are nevoie de o victorie la o diferenţă mai mare de două puncte, iar în cazul unui scor identic, adică 5-3, setaverajul va fi decisiv.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *