CS Vladimirescu a smuls trei puncte de la trupa lui Cigan

CS Vladimirescu a smuls trei puncte de la trupa lui Cigan
2 comments, 17/03/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Trupa din Vladimirescu a început cu dreptul returul ligii a treia, seria 5. În primul meci, în deplasare pe terenul celor de la Bihorul Beiuş, băieţii pregătiţi de Cristi Sculici, s-au impus cu scorul de 2-0, în fieful echipei ce domina etape la rând turul  seriei a cincea. Bucuria celor din “Vladi”a venit în minutul 30, când Ciprian Rus a făcut o incursiune, de vreo 40 de metri, a triblat tot ce i-a ieşit în cale, după care ultimul depăşit a fost portarul bihorean, arădeanul aducându-şi echipa în avantaj 1-0. Bucuria a revenit din nou în tabăra celor din Vladimirescu, când mai erau aproximativ 10 minute din meci, Sighete reuşind să lobeze balonul respins de apărarea bihoreană, în poarta goală. Nimic nu s-a mai întâmplat până la sfârşitul celor 90 de minute, astfel “Vladi” cucereşte primele 3 puncte din retur într-unul din cele mai grele meciuri.

„Băieții au stat foarte bine în teren, am ajuns noi să fim echipa matură. Nu le-am dat prea multe șanse și am fructificat greșelile lor. Cât am luat 3 puncte, e bine. Am avut o siguranță tot timpul jocului. Ei au fost periculoși la faze fixe, dar fără să vină peste noi, am oprit jocul undeva la 30-40 de metri de poarta noastră. Am fost pragmatici şi, Dar rămânem cu picioarele pe pământ, ne aşteaptă un meci dificil acasă cu Recaşul. Cu modestie, disciplină şi seriozitate creștem treptat şi putem deveni echipa puternică care dorim să fim” a declarat Cristi Sculici, antrenor CS Vladimirescu 2003

CS Vladimirescu a evoluat în formula: Fl. Rusu, Coca, Sighete, Mirciov, Cozea, Leucuța, Banilievici (80 Ciubăncan), Petrescu, Kocsis (46 Homorogan),C. Rus (90 Istin), A. Mihai (75 Negru).

About admin

2 comments

  1. July 19th, 2012 11:41

    fortza vladi ai sa batem

    Reply

  2. July 19th, 2012 11:41

    vladimirescu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *