CS Vladimirescu – Autocatania Caransebeş 0-0

CS Vladimirescu – Autocatania Caransebeş 0-0
0 comments, 05/09/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

CS Vladimirescu a reuşit doar un scor alb 0-0, pe teren propriu în compania formaţiei din Caransebeş. Trupa pregătită de Cristi Sculici şi-a creeat ocazii, dar din păcate nu a  găsit nici cum  drumul spre gol, lipsa unui atacant lucid a fost se pare motivul principal a acestui egal.

„Din păcate, n-am reușit să marcăm, deși ne-am creat ocazii. Au fost momente bune, momente mai puțin bune, nu ne-am concentrat în fața porții. Având în vedere tot ce a fost la noi în vară, e adevărat că jocul nu a fost chiar rău. Nu avem omul de gol, ne lipsește, s-a văzut asta. Am reușit posesie bună, dar, dacă nu marcăm, nu avem cum să câștigăm”, a declarat Cristian Sculici, antrenorul lui CS Vladimirescu.

În ceea ce priveşte individualităţile, tehnicianul celor din”Vladi” a avut câteva cuvinte de laudă în special la dresa portarului Alexandru Mitrea.

. „Nu e neapărat o surpriză, el ( n.r. Mitrea) a început fotbalul cu mine, știu ce poate, sper să fie o certitudine și nu doar la Vladimirescu ci în fotbalul mare. Andrei Purece e în creștere, mă bucură, așteptăm să prindă experiență și să ne ajute să adunăm puncte. Andrei Ștefan și Raul Stănaia au avut și ei momente bune. Primul vine după o pauză de aproape 6 luni, iar al doilea a făcut un pas înainte de la Liga a IV-a. Mai au de muncit, ca și noi toți, trebuie să ne închegăm cât mai repede”.

Următorul meci pe teren propriu pentru trupa din „Vladi” va avea loc peste trei săptămâni, următoarele două runde fiind programate în deplasare.

„Mergem la Minerul Motru, apoi la Muncitorul Reşiţa. Toate meciurile sunt grele”, a complectat Sculici.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *