CS Ineu a adus trei puncte de la Criş

CS Ineu a adus trei puncte de la Criş
0 comments, 07/10/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Mult aşteptatul duel al principalelor candidate la promovare din Liga a IV-a Arad, Crişul Chişineu Criş şi CS Ineu, a dat câştig de cauză formaţiei de pe Crişul Alb care s-a impus cu scorul de 2-1 (2-0).

Reuşitele le-au aparţinut lui Nicolau, min. 23, cap după o lovitură liberă, Şulumberghean, min. 38, şut de la marginea careului mare, respectiv Flavius Pavel, min. 71, şut frumos de la peste 20 de metri aproape de vinclu.

Partida a avut şi un moment dramatic, în min. 42, atunci când Marocico de la gazde a sărit la o minge cu Alin Drăgan şi a aterizat direct în cap, pierzându-şi cunoştiinţa. A fost luat de ambulanţă şi transportat direct la spital, unde, din fericire, şi-a revenit, dar va mai rămâne sub supraveghere medicală.

În urma acestui rezultat putem spune că devine şi mai interesantă lupta la vârful clasamentului, anunţându-se un campionat interesant, în condiţiile în care şi Sântana este implicată în acest duel.

Crișul: M. Rus – Al. Ciornei, Toseschi, Marocico (42 Gornic, 81 Grădinaru), Turcaș – Fl. Pavel, Arsene, R. Fritea, R. Caba (55 Covaci) – Băd (67 V Fritea), Trif.

Ineu: Pașcalău – Sabău (66 Malancu), Iaros, Nicolau, Talpaș – Șulumberghean (90 Cernat), Morar, Iambor, Sg. Popa – Georgiu – Al. Drăgan (79 Goldiş).

Au arbitrat: Mircea Ardelean – Sorin Rotaru, Casian Băla. Observatori: Claudiu Tripa, Vasile Rad.

Foto: Viorel Muscă

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *