CS Glogovăț obține a doua victorie stagională, 1-0 cu Lipova

CS Glogovăț obține a doua victorie stagională, 1-0 cu Lipova
0 comments, 26/03/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Meciul dintre CS Glogovăț și Șoimii Lipova a consemnat un rezultat surpriză, ultima clasată din Liga 4 Arad trecându-și în cont, sâmbătă, a doua victorie stagională. În pierdere de turație după startul bun de retur, echipa pregătită de Flavius Sabău a pierdut cu 1-0, la capătul unui meci de luptă, în care gazdele au profitat de una dintre puținele ocazii de gol. Unicul gol al partidei a fost marcat de Kocsis, în minutul 66. De cealaltă parte, Lipova s-a întrecut în ratări, Pașcu, în două rânduri – o dată cu capul din doar trei metri, dar pe direcția portarului – și Borteș, cu un șut din șase metri puțin peste poartă, semnând cele mai mari șanse ale formației de pe valea Mureșului. Antrenorul șoimilor s-a declarat, la final, supărat pe evoluția echipei sale:

Sabău: „Facem greșeli de copii și juniori

A fost un meci de luptă, iar cine a greșit, a plătit. Chiar dacă ei au greșit de mai multe ori, nu am fost în stare să băgăm mingea în poartă. Terenul a fost rău, cu nisip, dar și ei au jucat în aceleași condiții, normal trebuia să câștigăm și un meci de luptă. Deși nu îmi place să vorbesc de arbitraj, cred că am avut un penalty clar, la Sergiu Popa. Dar nu vreau să găsesc scuze, la fel ca și cu Cermeiul, facem greșeli de copii și juniori, iar unii se cred mari fotbaliști. De atitudine nu mă pot plânge, echipa și-a dorit”, ne-a declarat Flavius Sabău. Șoimii Lipova a început meciul de la Vladimirescu în formula: Trifoi – Orza, Bercu, Pașcu, Moisă, Simion, Tomuț, Șulumberchean, S. Popa, R. Popa, Filimon. Pe parcurs au mai intrat Blănaru, Borteș, Edu și Balint.

Meciul cu UTA II, prilej de reabilitare

A doua înfrângere la rând în campionat, după 1-3 cu Gloria Cermei, agită puțin apele la Lipova, dar Sabău e decis să schimbe fața echipei: Trebuie să ne revenim și să jucăm la fel ca în pregătire, când am arătat bine. Am și început pozitiv returul, cu două victorii, nu înțeleg schimbarea asta de mentalitate a echipei, probabil că punem prea multă presiune pe ei cu antrenamente și tactică. Nu e un capăt de țară, dar trebuie să reparăm, nu putem continua așa”, încheie antrenorul Lipovei. Tot mai departe de primele șase locuri, Șoimii rămâne pe poziția a șaptea în clasament, cu 21 de puncte, la șase distanță de Frontiera Curtici. Etapa viitoare urmează meciul de pe teren propriu cu UTA II, prilej bun de reabilitare.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *