CS Astra e aproape de un nou titlu în luptele greco-romane

CS Astra e aproape de un nou titlu în luptele greco-romane

Timişoara a fost gazda primei etape a Superligii de lupte greco-romane pe echipe, destinată seniorilor. Luptătorii de la CS Astra Arad au dat de pământ cu toţi adversarii, câștigând la șapte categorii de greutate: Florin Tița (55 kg), Andrei Dudău (60 kg), Virgil Munteanu (63 kg), Mihai Mihuț (67 kg), Vlad Toia (72 kg), Dorin Pârvan (97 kg) și Constantin Huțulesc (130 kg).

Alex. Ianțoc (87 kg) a terminat pe 2, iar Silviu Stoica (77 kg) și Alex. Petrovici (82 kg) s-au clasat pe locul 3. Cu un total de 225 de puncte, CS Astra a luat un avans considerabil față de locul 2, CSM Suceava adunând doar 111 puncte. Titlul va fi decernat după desfășurarea etapei a doua, în luna octombrie a acestui an.

CS Astra e mare favorită la câștigarea titlului național, al treilea în ultimii cinci ani, performanță ce i se datorează în mare măsură președintelui – antrenor Spiridon Stanciu, care preconizează ca în toamnă să organizeze Festivalul luptelor arădene, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înființarea CS Astra.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *