Crişul şi Sebişul se despart de jucători importanţi

Crişul şi Sebişul se despart de jucători importanţi
0 comments, 05/12/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Pauza de iarnă aduce primele despărţiri oficiale, în cadrul divizionarelor arădene de Liga a III-a. Astfel, până la reluarea pregătirilor, conducerea celor de la Naţional Sebiş, locul 6 după turul din C4, trebuie să găsească – în funcţie de strategia clubului – o variantă pentru funcţia de manager şi, probabil, una pentru banca tehnică. Asta în cazul în care nu va fi menţinut ca şi antrenor Cosmin Merşca, variantă ce nu e deloc exclusă.

Până atunci, avem primele despărţiri, pe Crişul Alb. Şi-au încheiat socotelile cu Naţional fundaşul central Alexandru Dumitrache (24 ani), care se va întoarce la o formaţie din oraşul natal, Piteşti și mijlocaşul defensiv Rareș Pintea (23 ani), ce ar putea ajunge la Energeticianul, în Liga II-a.

Pe locul trei şi una din surprizele plăcute ale campionatului, nou promovata Crişul Chişineu Criş oficializează şi ea primele despărţiri. Astfel, Adrian Abrudean nu se va mai baza din retur pe cei doi Alini, Gligor şi Mihai.

Primul pune pe primul plan familia, găsindu-şi un job de viitor, în vreme ce al doilea şi-a reziliat contractul, nemulţumit probabil că a jucat prea puţin în tur.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *