Crișul nu a putut emite pretenții în fața liderului

Crișul nu a putut emite pretenții în fața liderului
0 comments, 15/01/2018, by , in Handbal, Ultimele stiri

Minaur Baia Mare a demonstrat, pe parchetul Polivalentei arădene, de ce este liderul neînvins al seriei vestice din Divizia A (liga secundă) de handbal feminin.

Crișul Chișineu Criș nu a avut nicio o șansă în fața moroșencelor, care s-au impus la scor, 40-21 (19-9), după un meci controlat autoritar din primul până în ultimul minut.

Minaur a etalat la Arad un lot solid, din care nu au lipsit stranierele, iar cel mai probabil din sezonul viitor va juca în Liga Florilor, așa cum sugestiv se numește prima divizie handbalistică a țării.

Singura palidă consolare a arădencelor e că au dat golghetera meciului, Ligia Puț reușind nu mai puțin de 8 goluri, dovedindu-se astfel cel mai reușit transfer.

Jucătoarea Crișului a fost secondată de Cherecheș 4, Boldor 4, Morariu 3, Iuga 1 și Pop 1. Au mai jucat: Corha, Băldean, Vartolomei, Lucușa, Haidu și Mîrcă.

În etapa a doua a returului, programată în 27 ianuarie, Crișul – locul 11 în clasament – se deplasează pe terenul unei echipe mult mai abordabile, Mureșul Târgu Mureș (locul 12).

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *