Crişul îşi consolidează locul doi, după victoria cu Reşiţa

Crişul îşi consolidează locul doi, după victoria cu Reşiţa
0 comments, 28/01/2019, by , in Handbal, Ultimele stiri

Crişul Chişineu Criş a câştigat derby-ul vestic cu CSU Reşiţa, din seria D a ligii secunde la handbal, scor 19-16 (9-8). Deşi nu au făcut un joc foarte bun, arădencele au obţinut o victorie extrem de importantă în tentativa de calificare la turneul semifinal. Practic, odată cu acest succes, trupa lui Sebastian Tudor şi-a consolidat poziţia secundă în clasament, punând acum şase puncte între ea şi Reşiţa, cu şapte etape înaintea finalului sezonului regulat.

Revenind la partida disputată duminică în Polivalenta arădeană, Crişul a avut mult de tras pentru a obţine victoria. Ratările numeroase din poziţii ideale şi greşelile la pasare au făcut ca echilibrul să se menţină până pe final, la scorul de 15-15. De acolo, gazdele au fost mai lucide pe faza de atac şi cu o Klimek în formă bună, au făcut diferenţa.

Mai mereu în inferioritate numerică în repriza secundă, oaspetele au contestat arbitrajul, fără însă a mai putea schimba rezultatul final. Marcatoarele Crişului au fost: Klimek 9, Damian 3, Iuga 2, Haidu 2 și R.Boldor 1, Petruse 1 şi Lucuşa 1. Au mai jucat: Nemoianu, Puţ, Tudose şi Roman.

În etapa viitoare, arădencele se deplasează pe terenul liderului neînvins, CSM Târgu Mureș, 39 de puncte. Crişul are în clasament 25 de puncte, cu şase peste CSU Reşişa, 19 puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *