Crişul face egal la Alba Iulia şi încheie turul pe podium

Crişul face egal la Alba Iulia şi încheie turul pe podium

Nou promovata Crişul Chişineu Criş e, fără îndoială, una din revelaţiile turului din C4, alături de Şoimii Lipova, CS Dumbrăviţa şi de o altă arădeană, Lunca Teuz Cermei. În ultimul meci din tur, echipa lui „Ştili” Abrudean a reuşit să scoată un egal în cetatea Unirii, în compania Unirii Alba Iulia. S-a terminat 1-1, scor care s-a înregistrat şi la pauză, după reuşitele lui Tat (min.9), respectiv Piţ (min.32). Crișul a aliniat următoarea formulă: Mucha – Al. Pavel, D. Lazăr, G. Siminic – Clej, C. Maghici, I. Ianc, Lezeu – Piț (83, Lung), Modan (74, A. Mihai), Budur (90+2, Ciornei)

„Îi felicit pe jucători pentru efort și atitudine împotriva unei echipe bune la acest nivel. Sunt mulțumit de parcursul din tur, ca nou-promovată am înregistrat numai două eșecuri. Vrem să ne întărim lotul, vizăm câteva transferuri, pentru că în partea secundă campionatul va fi mai dificil”, a declarat Adrian Abrudean, imediat după meciul din Cetatea Unirii, pentru ziarulunirea.ro.

În proporție de 99%, Crișul Chișineu Criş este una dintre echipele ce va termina anul pe podiumul seriei a patra a Ligii a III-a. Echipa lui Adrian Abrudean a rămas pe locul 2 și poate fi întrecută în clasament doar de câștigătoarea din duelul Cugir – Cermei, în timp ce Dumbrăviței i-ar trebui un scor record la Avrig, pentru a-i depăși pe „alb-albaștri” la golaveraj.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *