Crişul e aproape de event. Semifinală întreruptă, în Sânnicolau

Crişul e aproape de event. Semifinală întreruptă, în Sânnicolau

La doar câteva zile după câștigarea matematică a campionatului Ligii a IV-a, Crișul Chișineu Criș și-a asigurat prezenţa în finala Cupei României, faza judeţeană. Practic, liderul autoritar al judeţului a defilat în fața echipei ce se anunţa principala contracandidată la câștigarea titlului în debutul stagiunii.

În semifinala disputată pe teren neutru, la Curtici, Crişul s-a impus cu 6-1 în faţa celor din Pecica, prin reuşitele semnate de Modan (min. 7), Alin Mihai (min.18, 24 și 43), Gâlcă (min.45) şi Fl.Drăgan (min.62), golul de onoare al Progresului fiind marcat de Lakatos (min.87).

Cealaltă semifinală, diputată pe un teren desfundat, la Sânnicolau Mic, între Unirea Sântana şi Victoria Zăbrani, s-a oprit după doar şapte minute. Totul ca urmare a accidentării juniorului Stanciu, de la Sântana, transportat de urgenţă la spital.

Datorită condiţiilor impracticabile de joc, cele două echipe au căzut de acord să se retragă de pe teren, solicitând celor de la AJF Arad reprogramarea partidei la o dată ulterioară.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *