Crişul Chişineu Criş ţine aproape de lider

Crişul Chişineu Criş ţine aproape de lider
0 comments, 10/04/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Băieţii lui Alin Drăgan au venit la Păuliş cu un singur gând şi anume Victoria, toate acestea din simplu motiv de a nu se distanţa de liderul Şoimii Pâncota. În prima parte a partidei, cei de la Crişul coordonaţi în teren de Codruţ Grădinaru, au fost stăpâni pe joc, dar fără a creea nimic periculos. Gazdele au practicat acelaşi joc defensive, la fel ca şi în partidele cu Ineul şi Şiria, reuşind să-şi creeze contraatacuri destul de periculoase.

În minutul 17, Muntean de la gazdei, a pornit în viteză pe banda stângă, a pătruns în careu, lateral dreapta, după care a pasat în şase metri, de unde Gyorgy a îndeplinit o simplă formalitate, împingând balonul în plasă. Trupa lui A alin Drăgan au simţit că gluma se îngroașă, iar după doar trei minute au reușit egalarea. Turcuș a executat perfect un corner, balonul fiind reluat cu capul în plasă de Grădinaru.

Același Gyorgy putea să-și aducă echipa în avantaj, însă șutul său de la 13 metri lateral stânga a trecut puțin pe lângă poarta lui Dulhasz. A urmat replica Crișului, șutul lui Rașca fiind respins cu greu de portarul Chira. Pe la jumătatea primei reprise, după un fault în tușă, Turcuș și Suciu au avut un schimb dur de replici și nu numai, ambii jucători au căzut la pământ, s-a creat un meleu, au intervenit și cei de pe băncile de rezerve iar centralul Alexandru Vasi a luat o decizie care a incitat şi mai tare spiritele, roșu pentru Suciu și doar galben pentru Turcuș.Cu toate că Crişul a avut superioritate numerică, rezultatul a rămas neschimbat până la pauză

După pauză, în minutul 55, Itu a pierdut un balon la mijlocul terenului, Ciornei a pornit pe contraatac și a fost faultat în careu de Ambruș, care a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Penalty-ul a fost transformat de Popa, care l-a învins pe Chira. Din acel moment, Crişul a trecut definitive la cârmă Popa a reușit dubla tot dintr-un penalty în minutul 65, după un henț comis de Gyorgy. Cu zece minute înainte de finalul partidei, Grădinaru a realizat şi el dubla tot cu capul, în urma unei lovituri de colţ. Cu doar trei minute înainte de final, Popa a realizat hattrick-ul, şi astfel, Crișul a reușit să se impună cu scorul de 5-1.

Au marcat: Gyorgy – min. 17 / Grădinaru – min. 20, min. 80, Popa – min. 55, min. 65, min. 87

Păuliș: Chira – Itu (min. Ștef), Vizitiu (min. 46 – Belei), Suciu, Ambruș – E. Calancea, Boloș, Țepeș, Farago – Muntean, Gyorgy (min. 68 – Savu)

Criș: Dulhasz – Ciornei, Toseschi, Grădinaru, Rașca (min. 60 – Lăcătuș) – Dema, Cati, Ponta (min. 68 – Ignat), Fritea (min. 75 – Gornic) – Popa, Turcuș

Arbitri: A. Vasi – S. Burcă, F. Vesa

Observatori: I. Brănișcan, V. Rad

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *