Crişul a ratat dramatic şansa istorică din Cupa României

Crişul a ratat dramatic şansa istorică din Cupa României
0 comments, 18/02/2019, by , in Handbal, Ultimele stiri

Handbalistele de la Crişul Chişineu Criş au ratat şansa istorică, de a duce la Arad, în optimile Cupei României, o echipă de primă ligă. Echipa lui Sebastian Tudor a pierdut dramatic duelul divizionarelor secunde din 16-mile competiţiei, cu FC Argeş – adversară abordabilă. Arădencele au plătit tribut şi datorită startului foarte slab de joc, piteştencele având şi şapte goluri în plus pe tabelă. Crişul a revenit spectaculos până la pauză, iar tabela consemna egalitate după 30 de minute, 13-13.

Partea a doua a fost extrem de disputată şi strânsă, cu ambele echipe trecând pe rând în avantaj, dar nu la mai mult de trei goluri. Finalul a fost interzis cardiacilor: la scorul de 27-27, Crişul a ratat atacul, oaspetele au punctat, iar cu cinci secunde înainte de final, Klimek a irosit o lovitură de la 7 metri şi şansa de a duce meciul la loviturile de departajare.

Victorie la limită pentru FC Argeş, cu 28-27, iar argeşencele aşteaptă acum să înfrunte o prim divizionară. Pentru Crişul şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Klimek 7, Petruse 7, Boldor 5, Puţ 4, Damian 2 şi Iuga 2. Arădencelor le rămâne turneul semifinal al Diviziei A, unde au şanse mari să se califice.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *