Copil se simte excelent la Wimbledon. Şi-a îndeplinit visul

Copil se simte excelent la Wimbledon. Şi-a îndeplinit visul

Marius Copil nu se mulţumeşte doar cu prezenţa în primul tur de la Wimbledon. “Mi-am îndeplinit un vis, dar sper să mai rămân câteva zile aici”, a declarat arădeanul, pentru Digi Sport. Calificat în premieră pe tabloul principal de la Wimbledon, Marius Copil aşteaptă cu nerăbdare meciul de marţi, cu Lucas Pouille (locul 30 ATP), cap de serie numărul 32. Arădeanul de 25 de ani a trecut cu brio peste cele trei meciuri din calificări, iar acum este pregătit să realizeze surpriza în primul tur.
“Mi-am îndeplinit un vis. Pentru asta joci tenis, să vii să joci la cele mai frumoase turnee şi să joci pe tablou aici. Cum am spus, e visul fiecărui jucător de tenis, încă de când se apucă de acest sport. Mă bucur că am ajuns aici şi sper să mai rămân câteva zile chiar o săptămână dacă se poate”, a declarat Copil.
Pentru Marius Copil va fi al treilea turneu jucat pe iarbă în această lună. Românul a ajuns până în finala Surbiton Trophy, în sud-vestul Londrei. “Îmi place foarte mult pe iarbă. Am început chiar bine, pot să zic. Cred că am deja vreo 13-14 meciuri jucate pe iarbă şi am pierdut doar de la un singur jucător, Lu, de două ori. Îmi place mult, mă simt bine, nu am pierdut multe seturi, deci chiar îmi place şi sper să mai joc câteva meciuri aici”, a precizat jucătorul aflat pe locul 174 ATP.
Sursă: digisport.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *