Clasicul ICIM – Târgovişte nu se va juca în sezonul viitor

Clasicul ICIM – Târgovişte nu se va juca în sezonul viitor
0 comments, 12/09/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Echipa feminină de baschet CSM Târgoviște, clasată pe locul patru în campionatul trecut, nu va participa la ediția 2017-2018 a Ligii Naționale, din cauza faptului că nu poate utiliza o formație competitivă, a anunțat clubul, într-un comunicat.

”Având în vedere problemele cunoscute și mult discutate, izvorâte din sancțiunile impuse de BAT (Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic de la Geneva), FIBA și FR Baschet, urmare a nesoluționării litigiului pe speța CSM Târgoviște — George Dikeoulakos, dar și a faptului că suntem în imposibilitatea de a forma o echipă competitivă pentru a juca meciurile din Liga Națională de Baschet Feminin, Cupa și Supercupa României, în urma numeroaselor încercări, discuții și analize, a fost luată hotărârea de a nu participa la aceste competiții în sezonul 2017/2018”, se arată în comunicatul semnat de președintele clubului, prof. Ciprian Prisăcaru.

”Menționăm că am solicitat Federației Române de Baschet înscrierea echipei în Liga I (al doilea eșalon valoric), având stabilit ca obiectiv promovarea, cu speranța rezolvării situației sportive până la acel moment”, mai precizează clubul.

Biroul Federal al Federației Române de Baschet a decis, în luna iunie, să permită înscrierea echipei de senioare a CSM Târgoviște în viitoarea ediție a Ligii Naționale, dar echipa dâmbovițeană nu va putea efectua transferuri.

 

AGERPRES

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *