Cinci halterofili ai CSM-ului sunt convocați sub tricolor

Cinci halterofili ai CSM-ului sunt convocați sub tricolor
0 comments, 08/02/2018, by , in Haltere, Ultimele stiri

Halterofilii CSM-ului pregătesc intens debutul noului sezon, Adrian Jigău și Pavel Sebeșan având la antrenamentele de pe plan local un număr de 15 sportivi. Alți doi, Cosmin Krupla și Emanuel Danciu sunt încă din 15 ianuarie la Bistrița, alături de lotul național de juniori, în vreme ce Daniela Gărgar, Luciana Condurache și Adelina Vizitiu se pregătesc să plece și ele la lotul național de junioare, de la Galați.

CS Municipal are, astfel, cinci halterofili sub tricolor, plus că cei mici, juniorii III, ar putea fi cooptați și ei în noul lot ce urmează să fie stabilit. Altfel, prima competiție oficială a anului, de pe plan intern, e Cupa României de juniori I de la Bascov-Budeasa și selecția pentru lotul de juniori III, ambele programate în luna martie. Adi Jigău anunță cele mai importante obiective din 2018:

„Krupla și Danciu au calificări pentru Jocurile Olimpice ale Tineretului și Europene de juniori, unde ambii pot obține medalii frumoase, de ce nu chiar cele mai strălucitoare. Depinde numai de ei, cât de serioși vor fi și cât de bine se vor pregăti. Danciu face anul ăsta 17 ani și concurează la categoria 62 de kilograme, iar Krupla face 15 ani, concurând la 50 de kilograme.”

Vă reamitim că secția de haltere a adus anul trecut nu mai puțin de șapte medalii continentale în contul CSM-ului, dintre care patru de aur, două de argint şi una de bronz, plus cinci locuri 4, performanțe obținute la Europenele juniorilor II din Kovoso. Cei patru performeri ai lui 2017 au fost Daniela Gărgar, Luciana Condurache, Emanuel Danciu și Cosmin Krupla.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *