Cantonament reuşit pentru CS Vladimirescu (foto/video)

0 comments, 29/01/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

      Sâmbătă după-amiază, CS Vladimirescu a încheiat cantonamentul din staţiunea Moneasa, cu o ultimă şedinţă de pregătire, ce a constat într-o alergare pe munte, până la cabana Izoi şi înapoi, taote acestea sub comanda exigentului antrenor second Cătălin Puia.

     Pincipalul Cristi Sculici a absentat, acesta asistând la amicalul dintre NaţionalSebiş şi UTA, prilej cu care l-a urmărit la lucru pe italianul Caldarola, jucătorul UTA-ei, ce ar putea fi împrumutat la Vladimirescu. După încheierea partidei antrenorul celor din “Vladi” a dat o fugă până acasă, pentru a sărbători ziua de naştere a băiatului său, însă, spre seară, a revenit la Moneasa. Duminică, în drum spre casă CS Vladimirescu  făcut o haltă la Pîncota pentru un amical cu liderului Ligii a 4-a Arad.

     Şoimii Pîncota, s-au impus cu scorul de 2-0, graţie golurilor înscrise de Flavius Pavel şi Sandu Bilan ambii punctând în prima repriză a meciului.

     „A fost un meci bun, dar a fost vizibilă oboseala acumulată de noi în cantonament. S-a văzut că antrenamentele noastre au avut un caracter pur fizic, pentru că am tratat prea lejer trei-patru situaţii mari. Mai e mult de muncă, nu e suficient că am adus jucători. Lotul e bun, dar de-acuma va trebui să muncim să încropim o echipă. Acum trecem la partea tehnico-tactică, unde sperăm să ne punem la punct”, a declarat antrenorul celor din “Vladi” Cristi Sculici.

     CS Vladimirescu i-a avut în teren pe durata celor 90 de minute pe: Bak, Rada, Bota, Tudoroiu, Istin, Leucuţa, Petrescu, Georgiu, Cozea, Rus, Negru,  Mitrea, Dobai, Bohaci, Kingsely, Mirciov, Banilievici, Iancu, Kocsis, Purece, Ciubăncan, Homorogan şi Alin Mihai. Au absentat: Morariu, Ciobanu, Fl. Rusu şi Fl. Arhilie.

Rada şi Bota trebuie să demonstreze în amicalul cu FC Bihor

      Pentru Rada şi Bota, confruntarea de duminică cu Pîncota a fost primul în tricoul celor de la Vladimirescu. Din nefericire Bota s-a accidentat după numai 10 minute şi a fost înlocuit cu Banilievici.

„Amândoi au calităţ,. la Rada se vede însă lipsa de pregătire, iar pe Bota l-am văzut prea puţin, să vedem cum se reface. Avem o scurtă vacanţă, până miercuri, când jucăm la FC Bihor,unde voi avea ocazia să-mi fac o părere despre ei, cu siguranţă  va fi un test pentru ei”, a mai adăugat Sculici,

 Până la ora amicalului cu FC Bihor, se va lămuri şi situaţia atacantului Alin Mihai.

 „E un băiat serios, îşi doreşte să vină la noi. S-a pregătit bine în cantonament, ca toţi jucătorii, de altfel. Dar situaţia de acum îi poate afecta chiar şi randamentul din teren”, a încheiat tehnicianul lui CS Vladimirescu.

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *