Campionii din ring se înfruntă, în noiembrie, la Arad

Campionii din ring se înfruntă, în noiembrie, la Arad

Flavius Biea va boxa pentru centura IBA Inter-Continental la Arad, în cadrul ediției 2018 a Galei Campionilor, organizată de Ruben Stoia. Avanpremiera evenimentului a fost făcută de chiar de Flavius Biea și Ruben Stoia, organizatorul Galei, Cristian Gavra, directorul DJST Arad, Viorel Plosca, arbitru și Florin Molcuţan, consilier în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Arădeanul Biea va lupta pentru Centura IBA Inter-Continental cu venezueleanul Yeison Gonzalez şi speră ca acest meci din orașul natal să fie începutul drumului spre Top 100 la nivel mondial. În cadrul galei vor mai avea loc alte nouă partide de box profesionist, în care vedete vor fi şase pugilişti români: Alexandru Jur, Florin Cordoş, Ionuţ „Pantera” Tănăsie, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc şi arădeanul Eduard Gafencu.

Ediţia 2018 a Galei Campionilor va avea loc în Sala Polivalentă din Arad, pe 17 noiembrie, începând cu ora 19. Biletele costă 50 de lei, iar la zona VIP 150 de lei, putând fi achiziţionate de la Polivalentă, Art Caffe sau Cristal Caffe. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0740362089.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *