Cadeţii arădeni dau primele examene la fileu, din acest an

Cadeţii arădeni dau primele examene la fileu, din acest an

Pe locul 2 în seria F din cadrul Campionatului Naţional de volei, cadetele de la CS Victoria Nădlac dispută la finele acestei săptămâni primul joc din 2019, în deplasare la Caransebeş – locul 3, cu nouă puncte. Fetele pregătite de profesorul Dorin Vărşăndan sunt la un punct în spatele liderului CSŞ Lugoj, în faţa căruia au cedat în ultimul meci din 2018, scor 2-3, chiar la Nădlac.

Tot în week-end urmează să dispute primul meci din an şi cadeţii de la ProVolei Arad, în deplasare la CSS Caransebeş Oţelul Roşu. Arădenii ocupă locul 4 în seria C, cu 10 puncte, cu două mai multe decât prima adversară din 2019, clasată pe poziţia a 5-a.

Seniorii de la CS ProVolei încep anul pe 26 ianuarie, în deplasare la Zalău, meci contând pentru etapa a 7-a din Divizia A2 vest. În clasament, arădenii ocupă locul 2, cu 10 puncte, la două lungimi în spatele liderului CSU UV Timişoara.

Junioarele de la CS Westar urmează să debuteze în noul an abia la începutul lunii februarie, în prima etapă din 2019 urmând să stea, ca urmare a numărului impar de echipe, 5, din seria G. Arădencele ocupă locul 4, penultimul în serie, cu 4 puncte, devansând doar Viitorul Borş, echipă ce a adunat 3 puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *