Burleanu confirmă că TAS va judeca apelul UTA-ei în regim de urgenţă

Burleanu confirmă că TAS va judeca apelul UTA-ei în regim de urgenţă

Liga 2 se va încheia cu un play-off format din șase echipe constând în 5 etape (o singură manșă), după ce s-a procedat la înjumătățirea punctelor acumulate până la data de 16 martie 2020.  UTA era lider după 24 de etape în Liga 2, cu un avans de 11 puncte față de următoarele două clasate, CS Mioveni și Turris.

UTA a anunțat că va respecta competiția și va disputa cele cinci meciuri din play-off, dar a atacat decizia Federației, votată de cluburi, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Răzvan Burleanu spune că orice vercict al TAS se va pune în aplicare de îndată și a anunțat când se va anunța decizia instanței sportive.

Noi credem că am ales cel mai just sistem atunci când reduci numărul de puncte puse în joc de la 42 la 15, iar echipele din frunte joaca primele trei meciuri acasă. Nu vor fi probleme cu schimbarea echipelor care vor promova.

Judecata va fi până în data de 4 iulie, ne-am pus de acord cu avocații celor de la UTA să se dea verdictul în regim de urgență, vom pune în aplicare decizia celor de la TAS a precizat președintele FRF la emisiunea Fotbal Club.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *