Brazi de Craciun – tu cum il decorezi pe al tau anul asta ?

Brazi de Craciun – tu cum il decorezi pe al tau anul asta ?
0 comments, 23/08/2021, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Bradul reprezinta partea cea mai frumoasa din decorarea unei case in preajma sarbatorilor si an de an apar noi modele de brazi de Craciun dar si de decoratiuni, care mai de care mai diferit, astfel incat alegerea este dificila . Tu , cum decorezi anul asta bradul ? Ai ceva in minte ? Iata cateva sfaturi simple pentru a decora:


Fa o verificare pachetelor de ornamente din magazine

 

Cele mai multe magazine vand cutii de 6 la 12 ornamente la un pret rezonabil. Desi poti adauga cateva ornamente mai interesante si mai scumpe la decor, aceste pachete de ornamente formeaza baza majoritatii decoratiunilor  pentru un brad de Craciun. De asemenea, iti  poti crea propriul set cumparand ornamente realizate cu aceleasi materiale; de exemplu, ai putea pune impreuna ornamente de sticla, jucarii din lemn, fulgi de zapada , crosetate etc..

 

Mate sau stralucitoare? Chiar nu exista o regula, dar amestecarea lor ar putea fi o optiune buna pentru adaugarea diversitatii si a interesului.

  • Globurile de Craciun si alte ornamente de baza utilizate in schimb, vin in multe pachete de design cu diferite culori, texturi, desene sau modele pe un set. Alege o culoare principala sau doua pentru finisajele de baza. Rosu si verde pot fi oricum, fie luminoase sau mate, sau alege combinatii de unul mat si celalalt luminos. Argintul si aurul cat si alte metale feroase sunt culori neutre excelente. Nu iti fie teama sa adaugi culori noi sau infrumusetari cu cele doua culori din selectie pentru a domina sau in aceeasi schema de culori.
  • Poti utiliza, de asemenea, culori diferite intr-o schema specifica, cum ar fi toate tonurile profunde si bogate de bijuterii, toate tonurile de pamant sau pasteluri. Nu iti fie teama sa experimentezi amestecarea culorilor, finisajelor si texturilor intr-un singur brad.

 

Cumpara globuri noi (optional). Poate ca ai colectat deja ornamente de multi ani si intentionezi sa le utilizezi; daca nu, acesta este momentul sa te joci si  care va face bradul sa arate elegant si clasic .


Fii atent la lumini.
 Selectia de lumini a devenit foarte variata in ultimii ani, cu multe forme si culori.  Luminile de baza si mici sunt de obicei cea mai buna alegere pentru multi oameni, dar altora le pot placea luminile de dimensiuni mai mari sau luminile gandite mai mult, cu un aspect mai diferit.  Daca utilizezi luminile mari, aseaza becurile individuale ca ornamente pe brad, spatiindu-le uniform in timp ce le pui. Exista, de asemenea, mai multe mini-lumini cu diferite forme care nu sunt invazive si pot fi amestecate cu lumini normale.

  • Bucura-te de tipurile de modele de lumini. Ai lumini cu apect de turturi de gheata? Ai putea infasura firul principal in jurul circumferintei unui brad de Craciun si sa infasori firele individuale de lumini in jurul celei mai apropiate ramuri si poate doresti sa lasi unele parti agatate. Lumini albe pe un brad artificial verde iti pot oferi un aspect de dantela , sau  de o glazura  a unui tort de gheata…. Luminile conectate ca o ghirlanda pot sa ofere un aspect deosebit bradului tau, chiar si daca este unul mai sarac in ..ramuri .
  • Incearca sa alegi lumini care nu au muzica si nu clipesc si ramai la o culoare care functioneaza bine cu schema de culori pe care ai ales-o pentru restul decoratiunilor..

De cate lumini ai nevoie? Acest lucru variaza in functie de gustul personal, bradul in sine, dimensiunea si luminozitatea becurilor de pe set, mai degraba decat numarul de lumini. O regula de baza este de cel putin 25 pana la 50 de becuri pe jumatate de metru, dar depinde intr-adevar de multi factori individuali.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *