Braşovul pierde acasă şi o lasă pe UTA pe loc de baraj

Braşovul pierde acasă şi o lasă pe UTA pe loc de baraj
0 comments, 03/05/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Etapa a 32-a a Ligii a II-a s-a încheiat cu o surpriză, sub Tîmpa. FC Braşov a ratat ocazia de a urca pe locul trei în clasament, poziţie ce permite accederea în baraj, fiind învinsă pe teren propriu cu 2-1 de Dacia Brăila. La pauză a fost egal, după reuşitele lui Chitoşcă (44), respectiv Puşcaşu (19). Golul victoriei brăilene a fost adus de Roşoagă, în minutul 69. Odată cu această înfrângere, “stegarii” – în continuare cu mari probleme financiare – îşi diminuează serios şansele de a prinde măcar locul 3.
Dacă Juventus a promovat deja matematic în Liga 1, lupta pentru locurile 2-3 rămâne deschisă. Sepsi e, acum, mare favorită să promoveze şi ea direct, clasându-se pe poziţia secundă, cu 57 de puncte, urmată de UTA, 56, Mioveni, 54, Braşov 53 şi Chindia, 50. Sepsi şi Chindia au însă cu un meci mai puţin disputat decât celelalte, având un avantaj important.
După un adevărat forcing de patru meciuri, UTA ia o binemeritată pauză în campionat, urmând să câştige fără joc meciul cu Tărlungeniul, aşteptând paşi greşiţi ai adversarilor. Mioveni – Clinceni, Reşiţa – Braşov şi mai ales Chindia – Sepsi, sunt meciurile în care arădenii speră să se consemneze surprize, în runda din week-end.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *