Becali visează să ia pe Man 50 de milioane de euro!

Becali visează să ia pe Man 50 de milioane de euro!
0 comments, 07/09/2016, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Steaua a reuşit, pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, să îşi asigure serviciile lui Dennis Man, considerat de mulţi specialişti un tânăr de mare viitor.

Atacantul UTA-ei a impresionat în ultimul an şi, în ciuda vârstei (18 ani), pare extrem de matur în joc. Becali e convins că a dat marea lovitură cu tânărul arădean şi deja se gândeşte la sume fantasmagorice legate de un viitor transfer al vârfului.

“Pe Man l-am văzut în jocul cu Voluntari. L-am rugat pe Meme să îl urmărească în continuare şi acum trei zile mi-a zis: “Bă, Gigi, ştii că mi-ai zis tu de un băiat de la Arad?”. Nu mai ştiam. Mi-a zis aşa: “S-ar putea să fie jucătorul ăla pe care îl aştepţi tu de ani de zile – că eu de 10 ani îi tot zic că o să apară un fotbalist de 50 de milioane de euro -“, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Deşi pe parcursul zilei de ieri au apărut mai multe variante de sume pentru transferul lui Man, Becali a dezvăluit care a fost preţul corect.

“Am dat pe el jumătate de milion: 300.000 de euro acum, 100.000 de euro dacă joacă 10 meciuri la Steaua şi 100.000 de euro dacă evoluează o dată la naţională. Am dat pe Man 500.000 de euro şi pot lua 50 de milioane de euro”, a mai spus patronul Stelei, pentru ca apoi să îşi prezinte încă o dată filosofia în fotbal: “Eu cumpăr tot ce e valoros în fotbal, tot ce e tânăr şi bun iau. Nu îi ţin, joacă 2-3 ani şi îi vând”.
Sursă: digisport.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *