Baschetul masculin apare din nou pe plaiurile aradene (video)

Baschetul masculin apare din nou pe plaiurile aradene (video)


După mai bine de 5 ani de la desfiinţarea campioanei West Petrom Arad baschetul masculin renaşte în oraşul de pe Mureş

După o perioadă destul de lungă de timp Aradul v-a fi reprezentat din nou în baschetul masculin românesc. West Olympia Phoenix Arad este denumirea echipei nou înfiinţate care v-a ataca Campionatul României în liga secundă.

“Echipa a fost înscrisă oficial în Campionatul Naţional de baschet al României şi doreşte să păşească pe urmele campioanei West Petrom Arad şi să aducă baschetul masculin arădean acolo unde îi este locu în primul eşalon al ţăriil” – Alexandru Pteancu(preşedinte. West Olympia Phoenix Arad)

Alături de formaţia arădeană un număr de şapte echipe şi-au manifestat dorinţa de a evolua în acest eşalon: CSU 2 Ploieşti, CSU Galaţi, U-Mobitelco Cluj, CSU Braşov, CS Pheonix Galaţi, AS Vabova SC Sf. Gheorghe şi CS BC Farul Constanţa.

West Olympia Phoenix Arad a susţinut şi câteva meciuri de verificare, primul în Ungaria cu formaţia din Bekescsaba încheiată cu scorul de 105 la 91 în favoarea arădenilor, iar în acest week-end au primit vizita celor de la Scorpions Timişoara cu care au pierdut la un scor strâns 111 la 103 şi Sapa Plumbers de care au dispus cu scorul de 81 la 46.

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *