Baschetbalistele ICIM-ului au şansa reabilitării, pe Someş

Baschetbalistele ICIM-ului au şansa reabilitării, pe Someş
0 comments, 10/01/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Plecările americancelor A’Lexus Harrison şi Leeza Burdgess au slăbit şi mai mult lotul ICIM-ului, care oricum nu excela. Cele două înfrângeri la rând de pe teren propriu – în ultimele jocuri din 2018, împotriva principalelor contracandidate la o medalie, CSM Târgovişte şi Olimpia Braşov, au zdruncinat serios moralul galben-albastrelor.

S-a pus chiar problema plecării antrenorului Miljan Medvedj, dar conducerea i-a oferit încredere în continuare, mai ales că locul 5 nu e încă unul care să „ardă”. Se pune la cale o strategie pentru primăvară, astfel încât gruparea arădeană să poată să atace cu şanse reale locul 3, poate maximul posibil.

Ca totul să revină la normal e nevoie de o victorie, de altfel nu foarte greu de obţinut, sâmbătă, ora 15, la Cluj-Napoca, în faţa Universităţii, echipă care are cel mai slab start de campionat din istorie, cu o singură victorie în 12 meciuri. FCC ICIM are 16 puncte şi un bilanţ de patru victorii şi opt înfrângeri, două din succese chiar în faţa studentelor de pe Someş, în prima fază a Ligii Naţionale.

Arădencele se impuneau lejer la Cluj-Napoca, scor 78-56, în cel mai recent meci direct din acest sezon, astfel că şi sâmbătă e scontat cam acelaşi scenariu. Etapa a treia din Grupa Roşie mai programează meciurile: Olimpia Braşov – Phoenix Constanţa (sâmbătă, ora 17) şi Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Târgovişte (sâmbătă, ora 19). CSM Satu Mare stă în această rundă.

În clasament conduc Sepsi şi Satu Mare, 22 de puncte, urmate de Târgovişte, 20, cu menţiunea că liderul din Sfântu Gheorghe are un meci mai puţin disputat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *